sp.a Melle

Jij maakt morgen!

Receptie 2018

aankondiging van de lijsttrekker: Tim Dhondt

Wim Verween wist tijdens zijn toespraak heel wat aanwezigen te verbazen toen hij na zijn speech overschakelde naar de aankondiging van de lijsttrekker. De meeste aanwezigen gingen er vanuit dat hij opnieuw de kopplaats zou innemen en het team naar de verkiezingen zou leiden. Trots kondigde hij aan dat het bij sp.a menens is om aan jonge en gemotiveerde mensen te kans te geven om aan politiek te doen. Diezelfde jongen mensen verdienen het om zich te kunnen bewijzen en zich in te zetten voor de Mellenaar. Met een mooie vers à la 'De Slimste Mens' kondigde hij de nieuwe lijsttrekker aan.

Wil je te weten komen wie het geworden is? Bekijk dan zeker het bijhorende filmpje en kom meteen ook te weten wie de nieuwe, jong en gemotiveerde frontvrouw wordt bij sp.a-Melle.

Daarnaast is het grootste deel van het team reeds gekend en zijn we ervan overtuigd dat elkeen zijn of haar meerwaarde heeft en zal hebben bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Het team staat klaar om zich in te zetten in het belang van onze gemeente en haar inwoners.


Aangemaakt door Wim Verween - 9 februari 2018

Vind meer (op deze site)

Herbeluister

Herbeluister de gemeente- of ocmw-raad.

Zoek artikelen

Zoek in ons archief naar eerder verschenen artikelen.

Contacteer ons!

Heeft u vragen, opmerkingen? Laat het ons weten!.

Schrijf in op onze nieuwsbrief


sp.a in Melle