sp.a Melle

Jij maakt morgen!

Wie is wie

Tim Dhondt

Ik ben een geboren en getogen Mellenaar. Deze gemeente ligt mij heel nauw aan het hart. Het is een gezellige, landelijke en bescheiden gemeente die zijn ziel grotendeels verloren heeft. Deze gemeente slaapt, rust en zakt weg. Heel wat initiatieven werden en worden ondernomen, helaas schiet de Mellenaar niet altijd in actie. Toch is er een groep van gedreven mensen die leven brengt in deze gemeente. Deze actieve groep wil ik graag mee ondersteunen, ik wil meewerken aan het wakker schudden van de bevolking.

Als leerkracht aan de Gentse Hotelschool ben ik elke dag in de weer om jongeren bewust te maken van het leven, om hen de waarden en normen van het leven te leren kennen en hen te overtuigen te houden van zichzelf en van het vak waarvoor ze studeren.

Begin 2015 kreeg ik van de sp.a Melle leden het vertrouwen om hun voorzitter te worden. Ik wil dan ook meteen werk maken van mijn aandachtspunten en hoop dat ik binnen twee jaar kan terugblikken op het afleggen van een geslaagd parcours. Ik ga actief op zoek gaan naar jonge en gedreven mensen, mensen die ons genegen zijn en die mee willen werken aan het nieuwe leven in onze gemeente Melle.

Diversiteit, sport, jeugd, mobiliteit, senioren, andersvaliden, cultuur en zoveel meer dienen onze volle aandacht te krijgen. Melle moet een gemeente zijn waar de mensen elkaar kennen, waar de buren SAMEN komen en voor elkaar in de bres springen. SAMEN is het woord. SAMEN ook voor verdraagzaamheid ten opzichten van iedereen.

Voel jij je aangetrokken om actief mee te werken binnen onze afdeling, laat je stem horen. Neem contact op met mij of met één van de partijleden. Aarzel niet. Blijf niet toekijken vanuit je zetel maar durf het engagement aan te gaan om samen met ons Melle te doen heropleven.


Aangemaakt door Tim Dhondt - 14 februari 2015

Vind meer (op deze site)

Herbeluister

Herbeluister de gemeente- of ocmw-raad.

Zoek artikelen

Zoek in ons archief naar eerder verschenen artikelen.

Contacteer ons!

Heeft u vragen, opmerkingen? Laat het ons weten!.

Schrijf in op onze nieuwsbrief


sp.a in Melle