sp.a Melle

Jij maakt morgen!

1 mei

Feest van de Arbeid!

Traditiegetrouw organiseert sp.a diverse activiteiten rond 1 mei, het feest van de socialisten.

Ook in Melle houden we deze traditie in eer. Op de dag voor 1 mei organiseren wij steeds een activiteit waar we gezellig samen genieten van wat lekkers en kunnen bijpraten met de vrienden van de rode familie.

Dit jaar organiseerden we een brunch. Omdat het voor ons belangrijk is dat we elke Mellenaar bereiken, besloten we dit jaar onze activiteit te laten doorgaan in Chalet Park ten Hove.

De aanwezigen werden verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet, gevolgd door een koud en warm buffet en afsluiten deden we met zelf gebakken taarten, poffertjes en vers fruit.

Het werd alweer een geslaagde editie met als extratje het weer in de vorm van een fantastisch mooie lentedag.

Tijdens de speech van de voorzitter werd nog eens verwezen naar het belang van de inwoners van onze prachtige gemeente. Voor sp.a komen jullie op de eerste rij, jullie maken samen met ons het beleid, wat voor ons belangrijk is en wat echt telt is dat jij mee Melle maakt.

Met de slogan #JijmaaktMelle willen we de inwoners betrekken bij het beleid van het bestuur in de gemeente, inspraak is belangrijk, met velen weten we meer dan alleen.

Daarom zijn wij nu reeds van start gegaan en toeren we rond in Melle. Er werden liefst 22 locaties geselecteerd over het hele grondgebied om elkeen van jullie de mogelijkheid te bieden met ons te komen praten, jullie ideeën en suggesties te delen indien jullie dat wensen.

Daarnaast vinden wij ook dat het moet gedaan zijn met het ik-verhaal. We moeten terug naar een samenleving waarin elkeen meetelt en waarin elkeen belangrijk is. Het egoïsme zegeviert maar al te vaak, mensen lappen regels aan hun laars en kijken vaak enkel nog naar zichzelf. Als ik het maar goed heb, dan ben ik tevreden. Gelukkig is niet iedereen zo en zijn er mensen die zich inzetten voor anderen, die de buurt samenbrengen, die zorgen voor hun buur of inwoner van de gemeente, mensen die delen en anderen ook laten meegenieten. Wel, al deze mensen verdienen van ons een dikke pluim.

Meer dan ooit is het nu belangrijk stil te staan bij de toekomst. Zoals wij nu leven kan het niet blijven duren, we moeten verdraagzaam leren zijn, we moeten leren uit onze fouten en deze ook durven toegeven.

Wij kijken alvast uit naar het najaar van 2018. Beste lezer weet dat wij met sp.a-Melle klaar staan om voor jullie te werken, wij hopen op jullie steun te mogen en kunnen rekenen zodat we samen aan de slag kunnen gaan met #JijmaaktMelle.


Aangemaakt door Tim Dhondt - 4 mei 2017

Vind meer (op deze site)

Herbeluister

Herbeluister de gemeente- of ocmw-raad.

Zoek artikelen

Zoek in ons archief naar eerder verschenen artikelen.

Contacteer ons!

Heeft u vragen, opmerkingen? Laat het ons weten!.

Schrijf in op onze nieuwsbrief


sp.a in Melle