sp.a Melle

Jij maakt morgen!

eerlijke en correcte communicatie

sp.a-Melle kiest voor een eerlijke en correcte communicatie.

Artikel met leugens aanvaarden wij niet.

Naar aanleiding van de komende gemeenteraad van 20/03, besloten wij met sp.a de buurtbewoners uit de Klinkerlaan, Eikerwegel, Brusselsesteenweg en Geraardsbergsesteenweg op de hoogte te brengen van een agendapunt op deze raad over Brouwerij Huyghe.

Hierin dient de gemeenteraad de opmaak en de financieringswijze ven het RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) voor brouwerij Huyghe goed te keuren. Aangezien het RUP breder gaat dan de voorgestelde uitbreidingsplannen van de brouwerij, vonden wij het nuttig de buurtbewoners uit te nodigen op deze gemeenteraad. Dit om de betrokken buurtbewoners correct te informeren over de toekomst van hun buurt.

Afgelopen zaterdag 18/03 verscheen een artikel in de krant Het Laatste Nieuws over de uitbreidingsplannen van de brouwerij.

In het artikel weet CEO Alain De Laet te zeggen dat het hem tegen de borst stoot dat oppositiepartij sp.a brieven uitdeelt bij de buurtbewoners met daarin informatie dat de brouwerij de intentie zou hebben het hele centrum in te palmen.

Als sp.a-Melle zijn wij niet gediend met deze leugens in het verschenen artikel. Leest u het zelf maar. In ons pamflet brengen wij de buurtbewoners enkel op de hoogte van het feit dat er een agendapunt aan bod komt om het RUP van de brouwerij Huyghe goed te keuren.

Als sp.a vinden we het jammer dat wij in deze niet gehoord werden. Het verschenen artikel werd opgesteld met het verhaal van één persoon, zonder de waarheid van de inhoud van het pamflet te controleren. Jammer dat op dergelijke wijze aan journalistiek gedaan wordt.

Laat één ding heel duidelijk zijn. Wij hebben enkel de bedoeling om de geïnteresseerde buurtbewoners op de hoogte te brengen van de nakende aanpassingen in hun buurt. Zij die interesse hebben zullen het belang van ons pamflet wel degelijk inzien. Het is absoluut geen aanval naar de brouwerij zelf.


Aangemaakt door Tim Dhondt - 19 maart 2017

Vind meer (op deze site)

Herbeluister

Herbeluister de gemeente- of ocmw-raad.

Zoek artikelen

Zoek in ons archief naar eerder verschenen artikelen.

Contacteer ons!

Heeft u vragen, opmerkingen? Laat het ons weten!.

Schrijf in op onze nieuwsbrief


sp.a in Melle